سایت افشای هرمی نوشت :
حضرت آيت الله العظمى مكارم شيرازى، امروز در آغاز درس خارج فقه خود و در جمع طلاب و فضلاى حوزه در مسجد اعظم قم ضمن اشاره به حديثى از اميرمؤمنان على(عليه السلام) فرمودند: طمع، عقل جاهلان را از بين برده و آرزوهاى آنها را گروگان مى گيرد. طمع و آرزوهاى دراز و ظواهر فريبنده از موانع اصلى درست فكر كردن است.
ايشان با اشاره به فعاليت گسترده شركت هاى هرمى و گلدكويست در كشور، تصريح كردند: امروزه برخى از مؤسسات و شركت هاى هرمى مردم را در دام خود انداخته اند و با كلاهبردارى، اندكى از افراد را سرمايه دار و بسيارى را بيچاره مى كنند.
معظم له افزودند: اندك افرادى كه با ورود به شركت هاى هرمى، پول هنگفتى از اين راه به دست مى آورند، در حقيقت مال حرام را وارد زندگى خود كرده اند و از اين طريق فرزندان و خانواده آنان در خطر انحراف اجتماعى قرار مى گيرد.
حضرت آيت الله العظمى مكارم شيرازى تأكيد كردند: بعضى از كسانى كه در شركت هاى هرمى واقع شده اند براى خود استدلال هاى فقهى مى آورند و فعاليت خود را توجيه مى كنند در حالى كه پول بادآورده و خارج از مراحل طبيعى تجارى و اقتصادى، كلاهبردارى است نه تجارت و مصداق اكل مال به باطل است.
ايشان با اشاره به گسترش شركت هاى مضاربه اى در كشور اظهار داشتند: برخى شركت هاى مضاربه اى كه در قم و بسيارى شهرها تأسيس شده اند، چراغ سبز نشان مى دهند كه سود صددرصد و بالاتر به افراد خواهند داد; اين افراد كلاهبردارند و چه بسا افرادى، زندگى خود را براى عضويت در اين گونه شركت ها به خطر مى اندازند و اموالشان را براى طمع باطل بر باد مى دهند.
حضرت آيت الله العظمى مكارم شيرازى همچنين با توجه به گسترش شركت هاى الكترونيكى فرمودند: عده اى از طريق اينترنت افراد را با نام تجارت الكترونيكى در دام انداخته و سودهاى كلانى پيشنهاد مى دهند; اما پس از مدتى سرمايه افراد را به نفع خود تسخير مى كنند. اين خطر بزرگى است كه مردم بايد با هوشيارى خود را از اين دام ها حفظ كنند.
معظم له تصريح كردند: منشأ پيدايش و گسترش شركت هاى هرمى و الكترونيكى ريشه در خارج از مرزها دارد كه با كلاهبردارى، مردم را به دام مى اندازند و سرمايه آن ها را به تاراج مى برند.
ايشان آرزوهاى دراز را خطر بزرگى خوانده و افزودند: آرزوهاى دراز، انسان را به جنون مى كشد، زيرا افرادى كه زندگى خود و تمام خانواده شان تأمين است باز هم در پى دست و پا كردن اموال زياد از طرق نامشروع هستند.
حضرت آيت الله العظمى مكارم شيرازى يادآور شدند: ظواهر فريبنده، عده اى را مجذوب كرده كه اموال حرام و حلال را مخلوط مى كنند و مانند صيد در دام صياد مى افتند.